Awards

Om het jaar vinden in Wijchen de Ondernemersawards plaats. Een gelegenheid van, voor en door ondernemers. Ondernemers die weten van aanpakken, denken in oplossingen en steevast hun bijdrage leveren aan een mooier, fijner en veiliger Wijchen. De awards worden georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers met een puur ondernemershart. Zo staat het ondernemen centraal in álles wat we doen en daar zijn we trots op!

Waar we op letten
Op donderdag 16 juni 2022 vond een mooie uitreiking plaats in het Technoforum. En in 2024 zullen de volgende awards uitreikingen plaats vinden. We reiken de awards uit aan de ‘Ondernemer van het Jaar’ en een ‘Aanstormend Talent’. Om kans te kunnen maken verwachten we dat deelnemende ondernemers een positieve bijdrage leveren aan de welvaart in Wijchen. Dat kan door te innoveren en het starten van nieuwe creatieve concepten maar ook door te voorzien in werkgelegenheid of door mee te bouwen aan de goede naam die Wijchen heeft opgebouwd door de jaren heen.

Ook bij het Aanstormend Talent

Zolang het dus maar een bijdrage levert aan Wijchen als gemeenschap. Daarnaast verwachten we dat de dienst of het product van de deelnemende partij zowel binnen, als buiten, de sector bekend is. Voor het ‘Aanstormend Talent’ gelden dezelfde criteria met als toevoeging dat diegene zijn onderneming heeft gestart op of na 1 januari 2019. Hou onze website of social media in de gaten voor meer informatie of bekijk alle criteria hier.