Wie wordt Ondernemer van het Jaar?

-persbericht-

Op 12 november wordt tijdens het tweejaarlijkse event voor Wijchense ondernemers bekendgemaakt wie zich de Ondernemer van het jaar mag noemen. Wilt u iemand voordragen? Dat kan!

Grote ondernemer of ZZp’er, in retail, diensten of industrie, het maakt niet uit: elke Wijchense ondernemer komt in aanmerking voor de prestigieuze titel Ondernemer van het Jaar. Weet u wie deze titel verdient? Nomineer hem dan via www.ondernemersawardwijchen.nl. Dat kan nog tot 5 september. De winnaar wordt op 12 november bekendgemaakt tijdens de feestavond bij EromesMarko in de Meshallen.
Er worden in totaal vijf prijzen uitgereikt. De jury, die bestaat uit Caren Schipperus, Sander van Gelder, Jan Peters Sengers, Jan Reith en Piet Philipsen, beoordeelt aan de hand van vooraf vastgestelde criteria de inzeindingen en bepaalt de nummers een, twee en drie. Daarnaast reikt de jury een aanmoedigingsprijs. De vijfde prijs is de publieksprijs.

De organisatie bestaat uit de Wijchense ondernemers Yvette Akkermans-Hazekamp, Jeroen de Laat, Monique Schaap-Kersten, Jos Kersten en Wendy van Cuijk. Het event krijgt daarnaast ondersteuning van de gemeente Wijchen.

Twee jaar geleden was de winnaar Jack Muller, met als nummers twee en drie respectievelijk Yoast en Mulders Lasbedrijf. De aanmoedigingsprijs ging naar Accountancy Wijchen, de publieksprijs Aperto Mode. Als winnaars kunt u deze nu niet meer aanmelden!
Wie gaan er dit jaar met de awards vandoor? Dat bepaalt u! Meld uw favoriete ondernemer aan. Dat kan nog tot 1 september. Ga naar: www.ondernemersawardwijchen.nl/nomineer